Șuncă Gourmet Aurie – Fără Os – 1,6 Kg - CENTRE DE ȘUNCĂ ȘI UMERI (FĂRĂ OS)
Centru de jambon dezosat dintr-o bucată, lustruit pe față și pe slănină, cu pielea de la gât pentru o mai bună prindere și ambalat la vid. Împachetat într-o plasă. Prezintă o culoare roz închis-magenta, un gust intens, un miros extraordinar, cu diverse infiltrări de grăsime marmorată, moale și strălucitoare. Jambonul nostru se caracterizează printr-o dulceață (foarte puțin sărat), având astfel un gust delicat și o maturare între 28 și 36 de luni.
Proces de Elaborare: Tăiere la cald, răcire, tăiere în V, sărare, uscare naturală, odihnă în pivniță și dezosare.
Greutate: 1,600 Kg
Condiții de distribuție și transport: La temperatura camerei nu există restricții. Dacă este ambalat la vid, la o temperatură inferioară de 5ºC. Pentru consum, temperatura recomandată este de 15º-18ºC.
Proces de Elaborare: Tăiere la cald, răcire, tăiere în V, sărare, uscare naturală, odihnă în pivniță și dezosare.
Greutate: 1,600 Kg